Покана за предстоящо туристическо изложение Xi’an Silk Road International Tourism Expo в Китай

Уважаеми дами и господа,

Министерство на туризма отправя покана за участие на предстоящото международно туристическо изложение Xi’an Silk Road International Tourism Expo, което ще се проведе в гр. Сиан, Китай в периода 04-06 август 2017 г. Повече информация можете да намерите в приложения текст по-долу.

Международно туристическо изложение

Xi’an Silk Road International Tourism Expo

гр. Сиан, Китай

04 – 06 август 2017 г.

 

Xi’an Silk Road International Tourism Expo е международна платформа за туризъм и маркетинг, включваща както търговски бизнес срещи, така и публични продажби на място.

Изложението се е провело успешно три пъти през 2014 г., 2015 г. и 2016 г. През 2016 г. събитието е реализирало около 500 изложители от 30 държави и региони на изложбена площ 28 000 кв.м като професионалната публика, посетила изложението, е била над 3000 души, а посетителите са били 60 000 души.

XSRITE е предназначено за туроператори и hosted buyers и предоставя висококачествени, високоефективни и цялостни услуги на местни и международни изложители, купувачи и търговски посетители.

Предоставя се възможността за осъществяването на специални бизнес разговори за купувачите и изложителите чрез предварително планирани бизнес разговори и обособени места за реклама.

Организаторите предлагат да поемат:

  • Разходите за настаняване по време на събитието;
  • Транспортни разходи;
  • Възстановяване на разходите за плащане на самолетни билети;
  • Ще се отправи безплатно предложение на един представител от всяка туристическа агенция

В случай на проявен интерес за участие и допълнителна информация и/или възникнали въпроси, моля да ни пишете на следния имейл: info@akgb.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.