Вероника Кънева пред БНТ, БНР и Нова ТВ: И къщите за гости са засегнати като други бизнеси

Председателят на АКГБ – Вероника Кънева, даде обширни интервюта на живо по програма „Хоризонт“ на БНР, с пряко включване от къщата ѝ за гости в гр. Калофер в предаването „България в 60 минути“ на Мариана Векилска (Мира Добрева по заместване) по БНТ и в репортаж на Нова ТВ за рубриката „На твоя страна“ в сутрешния блок на телевизията. Темата на разговора отново бяха резервациите в къщите за гости в условията на пандемия и преди наближаващите празници.

Програма „Хоризонт“

„Калофер беше празен за първи път от много години. Това е първата година, в която нямах никакви студенти. Градът не беше огласян от веселби. Много пусто“, разказа пред БНР Вероника Кънева от Асоциацията на къщите за гости в България.

Може да чуете интервюто пред БНР като пуснете звуковия файл по-долу:

Цялата статия и звуковия файл може да намерите на сайта на БНР: ЛИНК


„България в 60 минути“ по БНТ

По-долу репортажа на БНТ от къщата за гости на Вероника в Калофер:

ЛИНК към сайта на БНТ


„На твоя страна”, Нова ТВ

Ще се превърнат ли къщите за гости и семейните хотели в територия за частни партита, където без контрол да се събират големи групи от хора и възможни ли са големи празненства по време на пандемия, въпреки забраните? Това провери Георги Георгиев в рубриката „На твоя страна”.

Целият репортаж може да гледате на сайта на Nova като последвате този ЛИНК (от минута 6:10 нататък е включването на Вероника)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.