Табло за обяви

Публикуването на собствена обява в настоящата секция е отворено за всички, които предлагат продукт или услуга, свързани с дейността на къщите за гости. За целта напишете Вашата обява и посочете данни за връзка с Вас в полето за коментар по-долу. Администратор ще ги прегледа и ако са подходящи ще ги публикува на страницата.

Всички посетители на сайта могат да отправят запитвания за закупуване на представените тук продукти като напишат съобщение и посочат имейл за връзка във формата за коментар по-долу (съобщението ще бъде изпратено единствено на администраторите на сайта). Бонус за всички пълноправни членове на АКГБ е, че те ще получат данните за директен контакт с производителите.

 

БИО продукти

Собствено производство на членове на АКГБ

 

Ч-001: Сиропи и сладка, Троянски балкан

Сиропи и сладка, приготвени по стари бабини рецепти от плодове, отгледани в градините на Троянския балкан. Цената за 1 л. концентрат от сироп е 10 лв., а на едно бурканче домашно сладко – 4, 5 или 6 лв., в зависимост от количеството.

Ч-002: Манов мед с магарешки бодил от Странджа планина

Медът от магарешки бодил е деликатен мед с много високи качества. Има светло-жълт цвят, кристализира бързо във фин бял крем. 100% натурален продукт от района на Странджа планина.

 

Други производители

  1. Смилянски боб от семейна ферма в Родопите – 8 лв./кг. Производител: сем. Прахови;
  2. Домашно сладко от череши или ягоди – 4,50 лв./бр., сладко от боровинки или малини – 5 лв./бр., сладко от круши или сливи – 4,20 лв./бр., сладко от дюли или праскови – 3,80 лв./бр. Едно бурканче = 370 гр. Производител: Мария, собствена градина в района на Петрич;
  3. Сок от арония – 4,50 лв./бр. (бутилка 285 мл.), био сертификат. Производител: ЗП Радослав Великов, района на Елена;
  4. Шипков мармалад – 4 лв./бр. Съставките на мармалада са само шипка,вода и захар,не съдържа консерванти или други примеси. Прави се ръчно по стара семейна рецепта. Бурканчето е 330 гр. Произведен е в подножието на Врачанския Балкан;
  5. Пълнозърнест сусамов тахан (два вида) – печен сусам 5 лв./бр. (300 гр.), 10 лв./бр. (700 гр.); сушен сусам 6,70 лв./бр. (300 гр.), 13,40 лв./бр. Място на производство: Ивайловград;
  6. Био ръжено брашно – 2,40 лв./бр. (1 кг), 11,35 лв./бр. (5 кг); Място на производство: Ивайловград;
  7. Пчелен мед 5 вида – акациев, букет от билки, полски мед – 3 различни вкуса. Цена 10 лв./бр (1 кг). Семеен пчелин в полите на Стара планина, северно от София. Чист район, без промишлено производство;

 

Изработка на сувенири

С-001: Ръчно изработени макети на къщи за гости

Radost_Art-house_02Искате ли да имате ръчно изработен макет на Вашата къща? Със сигурност това ще е много оригинална вещ за Вас. Показаният отляво макет представлява нощна лампа на вила в битов стил, съчетана с басейн, шезлонги и чадъри, барбекю-камина с навес, асмичка с грозде, градински лампички, кладенец и тухлена ограда с керемиди. Изработва се по снимка за максимум 3-4 седмици, цената зависи от сложността (показаният на снимката макет струва 300 лв.). Клиентите със сигурност няма да свалят очи от този шедьовър, който може да бъде направен и за вашата къща.

 

Ако желаете да отправите запитване, моля пишете ни в полето за коментар по-долу като споменете поредния номер на продукта или услугата, която Ви интересува. Ние ще Ви отговорим на имейла, който сте предоставили.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

^