iLoveBulgaria – Първата национална дигитална платформа за туристическия бизнес

Министерството на туризма съвместно с английската технологична компания Horizon Software Solutions създадоха официалната маркетингова интерактивна Платформа и мобилно приложение iLoveBulgaria. Тя предоставя информация както за забележителностите на държавата, така и информация за предложенията на бизнесите свързани с туризма, културата и историята.


/Партньорска публикация/

Благодарение на Платформата имаме възможност да приложим ефективен национален маркетинг на България като целогодишна туристическа дестинация, да стимулираме посещенията на туристическите обекти и подпомогнем туристическия бизнес. Нашата цел е да дадем на малкия и среден бизнес способността да се конкурира по-ефективно на пазара, използвайки интелигентни реклами и нови технологии, които да са лесни за използване и финансово достъпни. iLoveBulgaria промотира техните продукти и услуги чрез съвременни технологии, социални медии и ежедневно онлайн присъствие достигащи до стотици хиляди граждани и туристи, в това число:

• Мобилно приложение iLoveBulgaria на 13 езика
• Фейсбук и Инстаграм профилите на iLoveBulgaria
• Viber чатбот, който е интегриран с iLoveBulgaria и е един по първите в България

Мобилното приложение iLoveBulgaria предлага на жителите и посетителите на България неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. В Платформата е включен пълния списък на 100-те национални туристически обекта. Всеки от тях разполага със специално изработена табела с уникален QR код, която може да се сканира с мобилно устройство. Така туристът ще получава информация и реклама за обекта и паралелно с това печели бонус точки, срещу които получава и поощрителни награди.

Присъединявайки се към Платформата iLoveBulgaria, бизнесът ще допринесе и за развитието на туризма в нашата страна.

 

Предложение за едногодишно партньорство и членство в Платформата iLoveBulgaria

I. Какво предоставя iLoveBulgaria на ХОТЕЛА

 1. Включване на ХОТЕЛА в Платформата iLoveBulgaria, в съответната категория, с  отбелязване на обекта на интерактивната карта в мобилното приложение и уебсайта на iLoveBulgaria.
 2. Публикуване на имиджов текст във Facebook и Instagram страниците на iLoveBulgaria.
 3. Публикуване на снимка и информация в Viber публичния профил на iLoveBulgaria, както и отбелязване на ХОТЕЛА във Viber чатбота на iLoveBulgaria.
 4. Изработване на индивидуален QR код и табела за членство на ХОТЕЛА – при сканиране на QR кода ще се пуска рекламно видео или слайдшоу за ХОТЕЛА, както и текстова информация. Табелата за членство се поставя на входа на ХОТЕЛА. ХОТЕЛЪТ има възможност да представи информацията на различни езици, с които мобилното приложение iLoveBulgaria да ги рекламира: български, английски, руски, немски, френски, италиански, испански, китайски, японски, полски, турски, гръцки, румънски.
 5. iLoveBulgaria регистрира клиентите с техните данни при сканиране на QR кодовете на ХОТЕЛА, позволяващи бъдещи маркетигови кампании на ХОТЕЛА.
 6. Размяна на логата в официалните си уебсайтове, с които ХОТЕЛЪТ и iLoveBulgaria показват, че са партньори.
 7. ХОТЕЛЪТ получава правото да използва логото iLoveBulgaria и изработения за него QR код на своите печатни материали, визитки, както и на брошури и каталози.
 8. iLoveBulgaria дава възможност на ХОТЕЛА да публикува безплатна промоционална оферта (за отстъпка или награда) чрез мобилното приложение и социални канали на iLoveBulgaria за период от 14 дена.
 9. iLoveBulgaria предоставя възможността да организира една томбола (или игра) за ХОТЕЛА чрез мобилното приложение iLoveBulgaria или Facebook, с цел повишаване на интереса към предлаганите от ХОТЕЛА услуги и събиране на данни за клиенти, които са участвали в тази томбола.
 10. Част от ХОТЕЛИТЕ, членове на Платформата iLoveBulgaria, които са разположени в непосредствена близост до националните туристически обекта ще имат възможността да участват в кампании заедно със забележителностите с цел съвместно популяризиране.

II. ХОТЕЛЪТ има ангажимент да рекламира Платформата iLoveBulgaria

 1. Да осигури места във фоаето на хотела за позициониране на рекламни материали, предоставени от Платформата iLoveBulgaria, в това число места за поставяне на рекламни брошури, плакати на информационните табла или стените за запознаване на туристите с мобилното приложение iLoveBulgaria.
 2. Да промотира Платформата iLoveBulgaria чрез видео материал, осигурен от iLoveBulgaria излъчван на  електронните табла и монитори на територията на ХОТЕЛА.
 3. Да постави рекламен банер в Wi-fi мрежите на територията на ХОТЕЛА за промотиране на приложението iLoveBulgaria.

 

Контакти

www.iLoveBulgaria.eu

office@iLoveBulgaria.eu

Телефон: 0887722766

Facebook: www.facebook.com/iLoveBulgariaApp

Instagram: www.instagram.com/iLoveBulgariaApp

един коментар в iLoveBulgaria – Първата национална дигитална платформа за туристическия бизнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

^